Què fa l'AMPA?

  • Aportam iniciatives al centre i transmetem inquietuds de les famílies a l'equip directiu de l'escola. A més l'AMPA serveix de vincle entre les famílies i els seus representants al Consell Escolar amb l'objeciu de traslladar aquelles qüestions d'interès que vagin sorgint al llarg del curs. 
  • Gestionam els recursos disponibles per organitzar, no només activitats i festes per als fillets i filletes, sinó també xerrades i tallers per a pares i mares. L'AMPA som un grup de pares i mares que, dins de les nostres possibilitats i, desinteressadament, volem participar en l'educació dels nostres  fills, amb il·lusió de treballar en la defensa i millora de la qualitat de l'ensenyament públic. L'AMPA la fem possible tots els socis (en aquests moments un 66%) coordinada des de la Junta directiva formada per: 

  • Jaume Goñalons Casalí (president)
  • Catalina Mesquida Gomila (vice-presidenta)
  • Natàlia Timoner Juanico (secretària)
  • Neus Goñalons Triay (tresorera)
  • Sara Pons Vidal, Esther Camps Riera, Olga Argelich Pino i Marta Gourmala Hevill (vocals).

A més de participar aportant idees i suggeriments, ser soci de l'AMPA et beneficia amb descomptes en totes les activitats organtizades per noltros, fins i tot, gratuïtat sempre que sigui possible.

Com pots ser membre de l'AMPA?

Per fer-te'n soci ho pots sol·licitar a través del full d'inscripció que trobareu a la secretaria de l'escola o bé comunicant-ho directament per correu electrònic a ampa.ceipfrancescdalbranca.gmail.com. 

La quota anual és de 35€ per família. Les teves idees i suggeriments són tan importants com l'aportació econòmica. 

T'animes a col·laborar amb noltros? Tots ho agrairem

"Educar és cosa de tots", aquesta és una de les frases que tenim clara a l'escola i que ens insipira a obrir les portes del centre perquè hi entri la vida. sortir i entrardonar i rebre, sembrar i recollir, aprendre i compartir, viure i conviure...són processos implícits en la xarxa de relacions que volem teixir a l'escola des Migjorn Gran. 

Som una escola que li agrada estar en contínua interacció amb el medi i que cerca la presència i la participació de la comunitat educativa i l'èxit de tot l'alumnat. 

En aquesta línia van encaminades algunes activitats que es tenyeixen d'un esperit de col·laboració entre l'escola i el poble.